fbpx

Az ingatlanfejlesztés buktatói:

Erre a 15 hibára figyelj!

Így teszed kockára az ingatlanfejlesztési projekted

Ft

Az utóbbi években hazánkba is begyűrűztek a nyugati trendek: úgy mint home staging (azaz saját lakás felkészítése eladásra), house flipping (ingatlanfejlesztés). Persze nem teljesen új keletűek ezek itthon sem, de az utóbbi években felszaporodott az erre épülő üzleti vállalkozások száma. Ezzel még önmagában semmi baj, sőt. Azonban a piac ismeretének hiánya, a tapasztalatlanság és az átgondolatlan tervezés miatt sok vállalkozó megégeti magát.

Az utóbbi években egyre többen fordultak hozzánk tanácsért. Hogyan kell belekezdeni egy ingatlanfejlesztési businessbe? Mire figyeljek az elején? Mire van szükségem? … Sokszor és sokakkal ültünk le beszélgetni egy kávé mellett és meséltük el a tapasztalataink. Aztán ráébredtünk, hogy ezt lehet ‘egy kicsit rendezettebb’ formában is, ezért készítettük el ezt az anyagot, illetve ezért kezdtünk el oktatás formájába is átadni tudásunkat.

Leírás

Mit tartalmaz a letölthető anyag?

15+1 olyan buktatót az ingatlanfejlesztés mezején, amelyeket tényleg saját bőrünkön tapasztaltunk meg, és bizony, ha annak idején valaki a fejünkre koppint és felhívja ezekre a figyelmünket, sok időt, energiát és pénzt spóroltunk volna meg.

Cím

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Posts