Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezés | Lakberendezés | Styling

Sokféle döntés sorozata az otthonteremtés és néha könnyű elveszni a részletekben.

Hozd el kérdéseidet hozzánk, nincs megoldhatatlan feladat!

Ahány otthonban jártam, annyiféleképp találtam beszédesnek a lakás berendezését. Az a tér, ahol családunk tölti a legtöbb időt, ahol a nap végén közösen megpihenünk, a legjobban tükrözi a gondoskodásról alkotott elképzeléseinket.

Az otthonunk nem csak egy hely, ahova munka után hazaérünk, hanem A HELY, ahol feltöltődhetünk, ahol csak úgy lehetünk mindenféle elvárások nélkül, ahol jól érezhetjük magunkat, ahova jó megérkezni.

Azonban ehhez rengeteg tervezés, döntés, újratervezés, idegeskedés, elbizonytalanodás, szorongás, ‘jujj mi lesz ha átlépjük a költségvetést’ társul. Pontosan ismerem ezeket a fázisokat és érzéseket. Mert hiszitek, vagy sem, még a sokadik projektnél is megvannak benne ezek az érzések. Persze már nem olyan élesek és hosszantartóak, mint korábban, de egy-egy új helyzetnél fel-felbukkannak.

Éppen ezért tudom, hogy a folyamat során hol vannak a buktatók, hogy melyek azok a pontok egy otthontervezés során, amikor jól jöhet egy külső szem, egy kis tapasztalatcsere, egy megerősítés.

‘We create homes!’

Legnépszerűbb csomagok

 

„Azt hiszem, a legtöbben rosszul gondolunk a nappalikra. Azt gondoljuk, hogy egy nappalinak elegánsnak, megkíméltnek kell lennie, pedig valójában ez a család szobája, ami akkor jó, ha otthonos és tele van a személyes tárgyainkkal.”

 

0
megtekintett lámpa
0
NewRoof otthon
0
egyedi moodboard
0
kreatív alaprajz
0
összegyűjtött pin