NewRoof Design

LAKÁSBEMUTATÓ & WORKSHOP

Sokféle döntés sorozata az otthonteremtés és néha könnyű elveszni a részletekben….

Hozd el kérdéseidet hozzánk, nincs megoldhatatlan feladat!


NewRoof

Design
LAKÁSBEMUTATÓ
&
WORKSHOP

Sokféle döntés sorozata az otthonteremtés és néha könnyű elveszni a részletekben….

Hozd el kérdéseidet hozzánk, nincs megoldhatatlan feladat!

„Szeretem a szép tárgyakat, az izgalmas bútorokat, de hiszem, hogy a dizájn egy igazi, élhető otthonban, sohasem írhatja felül a praktikumot!”

„Szeretem a szép tárgyakat, az izgalmas bútorokat, de hiszem, hogy a dizájn egy igazi, élhető otthonban, sohasem írhatja felül a praktikumot!”

Kedves Érdeklődő,

C. Szabó Helga vagyok és otthonokat tervezek. Összesen 6 éve foglalkozom lakások felújításával, berendezésével. Kezdetben a saját otthonunkat rendezgettem, majd lett egy Airbnb lakásunk végül 2016-tól a családommal közösen belevágtunk az ingatlanfejlesztésbe. Ezeket az otthonokat hívjuk NewRoof Design Projekteknek.

Szeretnélek meghívni a legújabb (immár az ötödik), eladásra szánt lakásunkba, még mielőtt eladásra kerülne. Amit kitaláltam, az egy exkluzív, kiscsoportos bemutató a lakás tervezésétől a részletgazdag kidolgozásáig. Testközelből érezheted, hogyan képes egy tárgy eluralni egy egész teret, vagy hogy a színek merész kombinációja milyen karaktert tud adni egy helyiségnek. Ez a lakás is, mint a többi, egy családnak készült: az érezhető otthonosság a fő célom, de a tervezést mindig a praktikum vezérli.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen trükkjeim vannak, várlak szeretettel III. NewRoof Design Workshopomon!

Pillanatképek

Pillanatképek a korábbi workshopokról…

Mikor válik hasznodra ez a workshop?

  • ha már túl sok ötleted van és nem tudod, melyik a jó irány

  • ha épp lakásfelújítás előtt állsz és inspirálódni szeretnél

  • ha kacérkodsz a lakberendező szakmával és bepillantanál a gyakorlati részébe

  • ha érdekel, hogy hogyan kell otthont tervezni

  • ha szereted a szép lakásokat és érdekelnek a lakberendezési trükkök

  • ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehetsz – építész diploma nélkül – ötletgazdag lakberendező

  • ha több lakás stílus is tetszik, de nem tudod őket ötvözni

  • ha szeretnél egy jó közösségben és egy varázslatos hangulatú lakásban a lakberendezésről tanulni

  • ha kell egy kis bátorság a döntéshozatalhoz 😉

WORKSHOP JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

JEGYÁR

Early bird: 17.980 Ft január 21-ig
Teljes ár: 24.980 Ft

PÁROS KEDVEZMÉNY

Jelentkezzetek párban 20%-os kedvezménnyel!
Páros Early Bird jegyek (2 db): 35.960 Ft helyett 28.768 Ft

WORKSHOP JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

JEGYÁR

Early bird: 17.980 Ft január 21-ig
Teljes ár: 24.980 Ft

PÁROS KEDVEZMÉNY

Jelentkezzetek párban 20%-os kedvezménnyel!
Páros Early Bird jegyek (2 db): 35.960 Ft helyett 28.768 Ft

Az első 3 jelentkezőnek extra ajándék!

Mutasd az ajándékot!

Egyéni Skype tanácsadás

Az első öt regisztráló számára 30 perces Skype beszélgetést ajánlok fel, amelynek során az előzetesen e-mailben felvázolt, lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseket beszéljük át.
***

Átküldheted alaprajzterveidet, lakberendezési dilemmáidat vagy akár egy felújításra váró helyiséggel kapcsolatos ötleteidet, és megosztom veled a szakmai véleményemet, segítelek a továbbhaladásban.

Regisztráció menete: A részvételi szándékodat a lenti űrlap kitöltésével tudod jelezni. A részvételi díjat paypal fizetéssel vagy banki utalással tudod rendezni. A részleteket a regisztrációs űrlap elküldése után e-mailben kapod meg.

Lemondási feltételek: 2020. január 21. 12:00-ig van lehetőséged lemondani a jelentkezést. Addig áll módomban visszatéríteni a regisztrációs díjat, de ezt követően sincs semmi vész, ha neked valami közbejönne. Átadhatod a lehetőséget egy barátodnak, de kérlek, jelezd ezt mihamarabb!

100%-os pénzvisszafizetési garancia: Ha befizetted a workshop részvételi díját, eljössz, és mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad amit vártál, jelezheted és a TELJES részvételi díját VISSZAKAPOD!

A regisztrációval kapcsolatos kérdésekben Geyer Krisztina áll rendelkezésedre az alábbi telefonszámon: 06304441983.
Minden más szakmai kérdésben vedd fel velem a kapcsolatot: helga@newroof.hu.

Jelentkezési határidő: 2020.01.23. 20:00

WORKSHOP időpontja: 2020.01.25 (szombat) 9:30

MIT MONDTAK MÁSOK…

“Itt is szeretném megköszöni a lehetőséget. A workshop felülmúlta az elképzeléseim. 🙂 Voltam már több workshopon, de ilyen ‘kényeztetésben’ még nem volt dolgom. A vendéglátás, az elkészített falatok, az információk mind mind nagyon hasznosak voltak számomra. A kis ajándéknak is örültem, amit a workshop végén kaptunk, és nagyon hasznosnak találtam az összes letölthető anyagot is. Az egész felépítés nagyon tetszett. A tervezés minden szakaszát érintettük, és így láttam, hogy egy új lakás felújítása során honnan kell indulnom. Milyen dolgokat kell átgondolnom, mik azok amikkel érdemes kezdeni, és melyek azok a dolgok, amik kicsit ‘ráérnek’. Ugyanakkor úgy éreztem, hogy nem csak én kaptam hasznos infokat laikusként, hanem ahogy láttam a tapasztalt szakembereknek is tudott újat mondani Helga.”

“Helga workshopja után teljesen felvillanyozva álltam a berendezni vágyott szobám küszöbén. Lehet, hogy a példaként használt lakás nívója más, mint az én életemé, de a worksopon pont azt tanultam meg, hogy ez nem szabad, hogy a bátorságban korlátozzon: meg kell látni az ingatlan adottságait és a berendezés stílusát ehhez kell rendelni, nem csak összevásárolni, ami épp akciós, divatos és még tetszik is. Egészen máshogy nézek már erre a szobára, a lakóházamra, környékemre. A szűken vett környezetemet harmonikusan és tudatosan tudom most már berendezi, és a legjobb, hogy Helga még egy 30 perces konzultációval is megerősít majd a döntéseimben. Ja, és olyan dekor kincslelő térképet is kaptunk útravalónak, hogy már az sem akadály, hogy azt sem tudom, merre induljak inspirálódni :).

Az otthonteremtés első befektetése volt ez a workshop, a lehető legjobb első lépés! Tényleg nagyon ajánlom!”

“Helga ingatlanok felújításával, újragondolásával, értékesítésével foglalkozik. Az általa újragondolt, felépített terekben tartott workshopjain (NewRoof Design – Modernanyu workshop) a gyakorlatban mutatja meg, hogyan lehet eljutni A-ból B-be, hogyan célszerű nekivágni a nagy kalandnak, milyen kronológia mentén érdemes haladni, melyik stílusnak melyek a legfőbb elemei, hogyan éltetnek a színek egy-egy teret vagy éppen hogyan nem.

Jó érzés volt megtapasztalni, hogy a lakberendezésben sem kell tökéletességre törekedni, a hibák inspirálhatnak innovatív megoldásokat, lehet tizenötödjére is kiradírozni a terveket, addig, amíg ki nem szakad a papír, nem a drága bútoroktól lesz valami “szép”, és hogy az alacsony árú vagy középkategóriás bútorok nem egyenlők a gagyival.”

LAKÁSKULTÚRÁBAN MEGJELENT CIKKEK

…mielőtt találkozunk, ismerkedj meg a munkáimmal

Nagypolgári otthon angol stílusban

Belvárosi eklektika: családi otthon egy nagypolgári lakásban

Egy hangulatos budai otthon 85 négyzetméteren