fbpx

SHOP

by NewRoof Design

Sokféle döntés sorozata az otthonteremtés és néha könnyű elveszni a részletekben…

… ezért én már előre összeszedtem Neked minden fontos információt és kelléket, ami a Hozzád közel álló stílus megvalósításához elengedhetetlen lehet!

 • Sale!

  Az utóbbi években hazánkba is begyűrűztek a nyugati trendek: úgy mint home staging (azaz saját lakás felkészítése eladásra), house flipping (ingatlanfejlesztés). Persze nem teljesen új keletűek ezek itthon sem, de az utóbbi években felszaporodott az erre épülő üzleti vállalkozások száma. Ezzel még önmagában semmi baj, sőt. Azonban a piac ismeretének hiánya, a tapasztalatlanság és az átgondolatlan tervezés miatt sok vállalkozó megégeti magát.

  Az utóbbi években egyre többen fordultak hozzánk tanácsért. Hogyan kell belekezdeni egy ingatlanfejlesztési businessbe? Mire figyeljek az elején? Mire van szükségem? … Sokszor és sokakkal ültünk le beszélgetni egy kávé mellett és meséltük el a tapasztalataink. Aztán ráébredtünk, hogy ezt lehet ‘egy kicsit rendezettebb’ formában is, ezért készítettük el ezt az anyagot, illetve ezért kezdtünk el oktatás formájába is átadni tudásunkat.

 • Mid Century Modern: Mintha visszarepülnénk az időbe, és megállnák a MadMax sorozat Don Draper irodájában. Időtálló formatervezés, legendás designdarabok, sok-sok fa, geometrikus formák, pasztell színek mindez a MCM sajátja. Jól körülhatárolható stílus, ugyanakkor nem egyszerű megtalálni azokat a darabokat, amelyek igazán vagánnyá, autentikussá teszik a tereket.  Mi ebben tudunk segíteni. Olyan darabokat válogattunk össze, amelyek megállják a helyüket az MCM világában, ugyanakkor illeszkednek a mai korhoz is.  Ha szeretnél néhány egyedi megoldást a skandináv lakásodba, ne habozz megrendelni a fenti listát. 
 • Tradicionális formavilág, elegancia. Ezek jellemzik leginkább a nagypolgári stílust. A stílust, amely a trend helyett a hagyományokat követi. Fontosak az adottságok: a nagy belmagasság, az ablakok, a tágas terek. Ahhoz azonban, hogy ez az elegancia visszatükröződjön sok apróságnak kell megfelelni. Ha pedig még ezt vegyítjük egy kis vidéki bájjal, akkor garantált a siker.  Ha szeretnél egy igazi tradicionális és minden elemében elegáns nagypolgári lakást berendezni, akkor rendeld meg a lenti listánk. 
 • A skandináv egy szuper alap, hiszen egy rendezett, harmonikus és a szó pozitív értelmében letisztult alapot ad. Így ezt az alapot könnyedén lehet megspékelni valami más stílussal, a mi esetünkben egy kis retro-val. Kis mennyiségben érdekessé, izgalmassá teszi a teret, ezt a mennyiséget kell elcsípni, amely még hozzáad, nem pedig ront rajta.  Mi ezt a mennyiséget tudjuk megmutatni neked. Azt, hogy melyek azok az alapok, amik szükségesek a harmóniához és mik azok az elemek, amelyek kreativitást, és izgalmat visznek a térbe.  Ha szeretnéd feldobni a lakásod néhány régi bútorral de félsz egyedül belekezdeni, akkor a fenti listánk neked szól. 
 • A skandináv egy harmonikus és rendezett stílus, amelyben a praktikum kapja a legnagyobb hangsúlyt. Ahhoz azonban, hogy ezt meg lehessen valósítani, szüksége van megfelelő alapokra, jól átgondolt tárolásra, jól élhető terekre. Utána pedig olyan bútorokra, amelyek ki tudják emelni a helyiség 'egyszerűségét', mégis otthonosságot kölcsönöznek neki.  Mi ezt az otthonosságot tudjuk megmutatni neked. Megrajzoltuk a tereket, berendeztük bútorokkal és megspékeltük néhány egyedi és természetes kiegészítővel. Ha szeretnél néhány egyedi megoldást a skandináv lakásodba, ne habozz megrendelni a fenti listát. 
 • Az eklektika különböző korok és stílusirányzatok keveredéséből jött létre. Egyszerűnek tűnik, hisz ki ne tudna sokféle stílusú bútort egy helyiségbe bepakolni. De valójában a legösszetettebb stílus, hiszen a káoszból kell valahogy harmóniát kovácsolni és ehhez nem árt egy kis szakértelem.  Mi itt ezt a szakértelmet tudjuk átnyújtani. Van a lakásban egy kis natural, egy kis glam, némi retro, és sok-sok kék. Ha ilyen lakásra vágysz, kattints a megrendelés gombra. 
 • Azt mondják a vintage egy olyan stílusirányzat, amely tiszteli a régit. Ez valóban így van, Ahhoz, hogy egy ilyen lakást harmonikusan és egységesen ki lehessen alakítani sok türelemre, és jó stílusérzékre van szükség. Na meg persze nem kevés időre - mire sikerül beszerezni a megfelelő bútorokat a legkülönbözőbb antik piacokról, bútorboltokból. Mi ezt az időt és energiát tudjuk megspórolni neked. Jah, és még adunk hozzá egy csipetnyi stílusérzéket is. Ha szeretnél egy kis vidék romantikát csempészni az otthonodba, akkor kattints a megrendelés gombra.

Cím

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Posts